Kleurrijke dorpjes en rijke natuur

Isla Holbox is een prachtig eiland omringd door turquoise wateren en adembenemende natuur. We vertrekken ‘s morgens vroeg richting het noordelijkste punt van het schiereiland Yucatan. We rijden door het Mexicaanse achterland en komen door verschillende, kleurrijke dorpjes heen. In het havenplaatsje Chiquilá worden we opgepikt door onze eigen boot met kapitein en maken we een geweldige tocht waarbij we verschillende bezienswaardigheden aandoen.

Zo bezoeken we een ‘ojo de agua’, een natuurlijke waterbron waarin je een frisse duik kan nemen. Tevens staat hier een uitkijktoren die een schitterend uitzicht biedt over de omliggende moerassen. We bezoeken Isla Pasión, een klein eilandje rijk aan vogelsoorten en gaan daarna op zoek naar flamingo’s! De boottocht eindigt op Isla Holbox.

Isla Holbox; lekker relaxen op dit bijzondere eiland

Op het eiland Isla Holbox gaan we heerlijk lunchen aan het strand en genieten we van lokale gerechten. Lekker relaxen met een adembenemend uitzicht. Na de lunch gaan we per golfkarretje het eiland verkennen. Er zijn geen asfaltwegen dus soms kan de weg wat hobbelig zijn. We rijden naar prachtige verlaten baaitjes en vertellen over de flora en fauna op het eiland.
Vervolgens pakken we de boot weer terug naar het vaste land en beginnen we aan de terugreis.

Soort excursie: Natuur/boottocht/zwemmen/golfkarretje
Duur excursie: ongeveer 12 uur
Reistijd: ongeveer 2 uur enkele reis
Taal: Nederlands
Kosten: Exclusieve Privé Tour (2 personen): € 359 per persoon
4 personen (of meer): € 249 per persoon
Reserveer nu!