Online Contactformulier

  Stap 1: Jouw gegevens

  Voor- en achternaam (verplicht)
  Email (verplicht)
  Telefoonnummer

  Stap 2: Jouw interesse's of vragen

  De onder- en bovenwereld van de Maya's
  Isla Mujeres
  Muyil-Floaten-Cenote
  Het échte Mexico
  Isla Holbox
  Adventure Tours

  Zwemmen met dolfijnen (hiervoor sturen we een aparte mail met alle info)

  Anders, namelijk:

  Heb je al een accommodatie geboekt?

  Vul dan (optioneel) jouwreisgegevens in


  Aantal personen Aankomstdatum Vertrekdatum Naam accommodatie

  Stap 3: Controleer en verzend het formulier  FAQ

  Vind hier een aantal van de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Laat het ons weten via het contactformulier. Alvast bedankt!

  Nee, wij hebben geen kantoor in Playa del Carmen. De meeste reizigers zitten in een resort buiten het centrum of zelfs buiten Playa del Carmen. Het is dan lastig om op zoek te moeten gaan naar een kantoor ergens in het centrum. Wij regelen alles online: via onze website, email en soms telefonisch. Mocht je er behoefte aan hebben dat iemand van ons op bezoek komt in je hotel, dan proberen we dat te regelen!
  We vragen een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag. Het restant kan worden voldaan bij aanvang van de tour. De aanbetaling mag zowel contant als via een bankoverschrijving plaatsvinden en mag in Euros of in Mexicaanse pesos. Wanneer de aanbetaling door ons ontvangen is, mailen we een voucher. Deze voucher is jouw bewijs van betaling en bevat tevens belangrijke gegevens zoals pick-up tijd en de naam van jullie gids.
  Het weer in dit deel van Mexico is ontzettend moeilijk te voorspellen. Daarnaast is het ook zeer lokaal. We kunnen in Playa del Carmen met regen vertrekken en vervolgens in Tulum stralende zon hebben. We lassen een tour dus niet meteen af omdat het bewolkt is of omdat er een bui valt. Natuurlijk staat veiligheid bovenop: we gaan niet snorkelen met onweer, en niet de boot op met storm. Wanneer een tour op voorhand in het water dreigt te vallen proberen we deze te verzetten naar een andere dag.
  Jazeker! De restaurants die wij bezoeken hebben een zeer uitgebreide kaart. Zo kun je overal vlees, vis of vegetarisch eten en kunnen we ook rekening houden met spreciale dieten of allergien. Geef ons van te voren even aan hoe of wat dan komt het helemaal in orde!
  Wij zijn te bereiken via (lokale) mobiele telefoon, email, whatsapp, Facebook en via onze website. Indien er dringend contact nodig is verzoeken we telefonisch contact op te nemen. Bij nagenoeg alle hotels draaien ze bij de receptie gratis ons nummer voor jullie.