Waarom Just a perfect day?

Wij spelen in op de behoeften van de moderne reiziger:
kleine groepjes, geen massa toerisme en vanuit
je eigen luie stoel thuis te boeken!

Wij verzorgen een perfecte dag voor je!

Yucatán

Wij organiseren compleet verzorgde Nederlandstalige excursies op het schiereiland Yucatán. Deze excursies zijn altijd een combinatie van cultuur, natuur en avontuur.

Lekker erop uit!

Natuurlijk kun je met ons ook naar de bekende tempels van Tulum en Chitzen-Itza en natuurlijk zijn we daar niet de enigen, maar alle overige tours brengen ons naar veel onbekendere plekken. Zo kun je met ons bijvoorbeeld naar een echte Mexicaanse markt, ‘floaten’ tussen de mangroven en het prachtige eiland Isla Mujeres verkennen.

Mayacultuur

Wil je liever een Maya piramide beklimmen? Dat kan ook! In de oude Maya stad Ek Balam is het nog mogelijk om naar boven te klimmen. Boven staat een prachtige tempel en het uitzicht over de jungle is adembenemend.

Goede gidsen

Onze Nederlandse gidsen hebben allemaal hun gids-licentie, dit wil zeggen dat ze een speciale opleiding hebben afgerond en dus alles weten over de geschiedenis van Mexico, de Maya cultuur, bomen, planten en dieren, de onderwater wereld en ga zo maar door. Alle gidsen wonen al meer dan 10 jaar in Mexico en spreken vloeiend Nederlands en Spaans.

nog niet gebruikt

.

Daarom kies jij voor Just a perfect day!

Origineel

We komen op plekken waar andere touroperators niet komen. De excursies zijn door onze mensen met zorg samengesteld en bevatten de ideale mix tussen cultuur, natuur en avontuur.

In rust genieten?

Niet met volle bussen bij een tempel staan, maar lekker met je eigen kleine gezelschap op zoek naar rust of juist avontuur. Natuurlijk zijn we niet altijd de enige bezoekers op locaties, maar we proberen massa-toerisme te vermijden.

Persoonlijk

Wij werken met kleine groepen. Onze tours geven je het gevoel dat je met een lokale kennis op stap bent, niet met meneer of mevrouw de tourguide die met een vlaggetje voor de groep uit loopt.

Niet haasten?

Omdat onze groepen klein zijn houden we veel meer tijd over voor de activiteiten en bezienswaardigheden. Ook beginnen onze gidsen al van alles te vertellen zodra we onderweg zijn. Kortom: meer tour voor je geld dus!

Interactie

Wij vragen waar je interesses liggen. Dit betekent dat als je alle ins en outs wilt kennen van Maya cultuur wij dit met plezier vertellen. Vind je het juist leuker om van alles wat te horen? Dan doen we dat!

Zelf ook wat zeggen?

We beantwoorden graag jullie vragen tijdens de excursie. Vragen stellen doe je niet makkelijk als je achterin een bus met 50 mensen zit. Bij ons zit je in een busje met de gids naast je, geen enkele drempel dus om de gids goed uit te horen!

Flexibiliteit

Natuurlijk plannen wij van te voren, maar anders dan andere touroperators zijn wij wel flexibel bijvoorbeeld als het weer tegenzit. Geen probleem, we verzetten de tour kosteloos naar een andere dag!

Specifieke wensen?

We houden rekening met specifieke wensen of beperkingen. Ben je wat moeilijker te been, volg je een strikt dieet of is er een andere beperking? Hier houden wij rekening mee! Dat kan als je met een kleine groep bent.

Geïnteresseerd in één van onze dagtrips?

Bekijk nu onze tours!